Jaśkowa Izba w Karapczu

Jaśkowa Izba w Karapczu

Postprzez harcereczka82 » Wt lis 21, 2006 10:51 am

hello

w tamtym roku byłam ze znajomymi w Karpaczu, było zimno więc poszliśmy na grzane piwko :) do Jaśkowej Izby. Zamówilismy piwko (bradzo dobre było) i po pewnym czasie podeszła do nas kelnerka i kazala zmienić stolik bo przyszli inni klienci, ktorzy zamawiali nie tylko alkohol ale także jedzonko, nam kazano siąść przy barze. malo tego probowano nas oszukac podajac zawyzony rachunek, a kelnerki nie chcialy nas obslugiwac.

nie polecam wiec tej knajpy szczegolnie studentom
:)
HARCERECZKA82
harcereczka82

a mi sie`podobalo

Postprzez zuzia » Wt lis 28, 2006 10:04 am

hello

ja tam bylam i fajnie bylo, miejsce ma swoj klimacik.

pozdrawiam
p.s. jak wam sie nie podoba to nie chodzcie tam
ZUZIA
zuzia

Re: Jaśkowa Izba w Karapczu

Postprzez Dany » Wt paź 13, 2009 6:52 pm

Klimacik ma, na piwko można iść ale nie radzę nic jeść. Gdy chcieliśmy złożyć zamówienie połowę rzeczy z karty nie było. Zamówiliśmy jeden rosół i dwie golonki rachunek 100 zł. Rosół przesolony i golonka również ,a że, konsumowaliśmy w porze wieczornej to wypiliśmy w nocy beczkę wody. Nie polecamy
Dany

Postprzez fafik » Cz sty 21, 2010 3:20 am

niestety nie polecam.
żeberek praktycznie nie było widać na talerzu, surówka przywiędła.
Pani kelnerka zachowywała się jakby robiła łaskę klientom, że raczy przyjmowac zamówienia.
a rachunek wyniósł ponad 60 PLN za zupę gulaszową ,dwa piwa, herbatę i te żeberka, których szukaliśmy po talerzu:-)
fafik

Postprzez iweska » So lut 06, 2010 10:51 am

A ja tam byłam...i bardzo mi sei podobalo, pierożki bardzo dobre, goloneczka tez, piwko albo grzaniec do tego super sprawa i wszystko pyszne bylo, głównie tam się żywiliśmy w trakcie pobytu, a nie wszedzie w Karpaczu można tak dobre zjeść.
No a rachuneczek... fajnie by było gdyby był niższy, ale w innym miejscu byłam zapłaciłam ciutke mniej ale jedzienie też gorsze o grzańcu do obiadu nie wspomne, bleeee
Jak będę w Karpaczu kolejny raz, również odwiedzę Jaśkową Izbę, bo dobry klimat i pyszne jedzonko ... bezcenne w trakcie pobytu w górach :lol:
iweska

Postprzez klientka » N kwi 25, 2010 9:30 pm

Odradzam!!! Kelner tragiczny, rozlewa jedzenie i nawet nie potrafi powycierać stolika. Strasznie długo czeka się na jedzenie, mimo że było mało klientów. Skończyło się na tym że zapłaciliśmy za obiad mojego męża, bo ja po 50 minutach swojego obiadu nie dostałam. Omijajcie ten lokal!!!!!!!!!!!
klientka

Postprzez izunia » N maja 16, 2010 4:29 pm

a ja tam byłam i dobrze się bawiłam. pojadłam sobie smacznie wypiłam świetną malinówkę i zostałam bardzo miło obsłużona przez miłą kelnerkę. polecam wszystkim tą restauracyjkę.
izunia

Postprzez manioj » Pn cze 28, 2010 7:56 pm

Z całą pewnością odradzam ten lokal. Całą noc męczyłam sie po zjedzeniu mięsa w tym lokalu a "rosół z kury z domowym makaronem" wcale go nie przypomina - rosół z kostki a makaronowi bardzo daleko do "domowości".
Na potrawy czekaliśmy bardzo długo i tylko po to, żeby się niemile rozczarować. ODRADZAM.
manioj

Postprzez fajna laska123 » N wrz 05, 2010 1:42 am

Kelnerka to lesba i ona psuje całą atmosferę baru,a tak to muzyka nawet fajna wystrój tez,super sie bawilismy,ale kelnerka lesba zachowuje sie dziwnie i nieprzyzwoicie,mogłaby sie troche kryc ze swoimi zapedami mnie zraziła,bo mnie po chamsku zaczepiała
fajna laska123

Powrót do Imprezy/Puby/Kawiarnie