witam,
Nie polecam gościńca Perła Karkonoszy w Karpaczu. Reklama zamieszczona na stronie ni jak się nie ma do rzeczywistości. Obsługa jest bardzo nie miła, turystów traktują jak zło konieczne. Serdecznie nie polecam tego pensjonatu.
pozdrawiam
gościniec Perła Karkonoszy
Re: gościniec Perła Karkonoszy
A ja musze powiedzec, ze bylismy w perle kilka dni. Nie bylo zle. nie iwem naprawde skad te opinie. Obsluga byla calkim mila i bardoz wyrozumiala. wpuscili nas do pokoju dwie godizny przez rozpoczeciem doby hotelowej. sniadania naprawde pyszne. Dziadkowie dogladajacy osrodka bardzo rodzinni i serdeczni. dzieciaki mialy radoche bo maja basen, a my moglismy sobie odpoczac od pracy. naprawde polecamy.
- Maria
Piekny hotel w samym centrum, bardzo dogodna lokalizacja. Przed wyjazdem tez troszeczke balismy sie tych niepochlebnych opinii ale sklonil nas basen i jacuzzi. Niewiele hoteli w Karpaczu ma tego typu atrakcje. wyjazd okazał sie strzalem w dziesiatke.Obiekt bardoz rodzinny, prowadzony przez rodzine. Czulismy, ze nie jestesmy intruzami, tylko goscmi. Niektore pensjonaty niestety o tym zpaomniaja. Śniadania naprawde pyszne , za oknem gory, las i strumyk. Spory taras, mozna bylo sobie piwko wysaczyc w ciszy i spokoju. Bardoz przyjemne miejsce na wakacje. Moge polecic z czystym sumieniem.
- michalina42
NA forum trafilam jakis czas temu przypadkiem szukajac noclegu na wielkanoc. W naszym ulubionym hotelu w Karpaczu do ktorego jezdzimy co roku nie bylo juz nic wolnego, wkoncu zdecydowalismy sie na Perłe. Troche sie obawialismy tych opinii. Okazało sie, ze nie bylo podstaw. Chyba się u nich sporo zmienilo na lepsze. Pokoje ładne, wyremontowane, czyściutko. Śniadania naprawde smaczne, bardzo roznorodnie. Widok z okna mielismy niesamowity, 2 pietro, gory jeszcze osniezone, las, bardzo przyjemnie mozna bylo sobie posiedziec z ksiazka i kawka. Naprawde mozna polecic z czystym sumieniem.
- tasior6
Maria napisał(a):A ja musze powiedzec, ze bylismy w perle kilka dni. Nie bylo zle. nie iwem naprawde skad te opinie. Obsluga byla calkim mila i bardoz wyrozumiala. wpuscili nas do pokoju dwie godizny przez rozpoczeciem doby hotelowej. sniadania naprawde pyszne. Dziadkowie dogladajacy osrodka bardzo rodzinni i serdeczni. dzieciaki mialy radoche bo maja basen, a my moglismy sobie odpoczac od pracy. naprawde polecamy.
Tak, Państwo którzy doglądali pensjonatu sa naprawde zlotymi ludzmi. Dopytywali się czy nam czegos nie brakuje, starali by bylo nam dobrze przez caly pobyt.
Opinie o Perle chyba brane sa z ksiezyce. Narpawde warto przekonac sie samemu. W porownianiu z innymi pensjonatami w tych cenach Perła wypada bardzo dobrze.Basen sauna i jacuzzi może nie sa ogromne ale jak na taki maly obiekt wystarczy wg nas. Pokoje czyste, zadbane nam to w zupelnosci wystarczy do udanego urlopu.
- migotka
Zdecydowanie nie polecam!
Niestety warunki i zaplecze SPA zupełnie nie adekwatne do ceny. Największy minus należy się jednak za baaardzo kiepską jakość obługi, po prostu nieporozumienie, szczególnie jeśli chodzi o rezydującego często w recepcji, kompletnie pozbawionego manier i znajomości języków obcych, Pana ochroniarza. Często podróżuję, ale z taką impertynencją jeszcze nigdzie się nie spotkałam.
Niestety warunki i zaplecze SPA zupełnie nie adekwatne do ceny. Największy minus należy się jednak za baaardzo kiepską jakość obługi, po prostu nieporozumienie, szczególnie jeśli chodzi o rezydującego często w recepcji, kompletnie pozbawionego manier i znajomości języków obcych, Pana ochroniarza. Często podróżuję, ale z taką impertynencją jeszcze nigdzie się nie spotkałam.
- Cayenne
Również nie polecam tego miejsca. Żałuję że nie odwiedziłem tego forum wcześniej. Już od momentu gdy podeszliśmy się zameldować wiedziałem że nie będziemy zadowoleni, gdyż faktycznie goście są traktowani jak zło konieczne. Zero uśmiechu i przyjaznej atmosfery. Pani zapisuje sobie coś w zeszycie i udaje że nie słyszy dzień dobry ani nie widzi gości stojących przed nią w recepcji. Apartament 2-osobowy posiadający 2 zsunięte tapczany, które mają tworzyć efekt łoża małżeńskiego... Naprawdę warto wydać pieniądze w innym miejscu.
- Darek